ALARMNI SISTEMI

Alarmni sistemi prvi su korak u osiguranju sigurnost doma, poslovnih prostorija ili druge imovine. Osnovna namena alarmnih sistema je preventiva i odvraćanje potencijalnih provalnika. Dugogodišnja praksa našeg stručnog tima zaduženog za ugradnju alarmnih sistema osiguranje je da ćete dobiti najkvalitetnije instaliran sistem za beskompromisnu sigurnost Pouzdanost Vam garantuje proizvođač broj jedan u oblasti alarmnih sistema, CROW, čiju opremu isključivo koristimo. Posebno naglašavamo naglašavamo da je sa našim alarmnim sistemima mogućnost lažnih uzbuna svedena na nulu! Alarmi i prateća oprema su poslednja dostignuća nauke i vrhunske tehnologije, a već godinama su garancija sigurnosti u najvećim svetskim bankama, muzejima i naučnim institucijama.

Alarmni sistemi nalaze se u velikim proizvodnim i industrijskim pogonima, i nezamenljiv su alat u mnogim službama sigurnosti, policijama i vojskama sveta. Pored toga, ne treba zaboraviti i milione privatnih i manjih poslovnih objekata čiji vlasnici noću mirnije spavaju znajući da o njihovoj bezbednosti brine vrhunska oprema Macchina Group kompanije.

Kad se radi o zaštiti većih privrednih objekata spremni smo da ponudimo razne kombinacije zaštite i dojave. Svaki Vaš zahtev biće uzet u obzir uz želju da se za Vas pronađe najoptimalnije rešenje. Alarmni sistemi pružaju brojne dodatne mogućnosti od kojih su neke najinteresantnije:

Mogućnost aktivacije alarma preko mobilnog telefona, dojava u slučaju alarmnog stanja na izabrane telefone, povezivanje alarmnog sistema sa drugim sistemima zaštite, mogućnost otvaranja vrata objekta mobilnim telefonom, čak i kada se ne nalazite u objektu.