SIGURNOSNI SISTEMI

Sveobuhvatni sigurnosni sistemi poslednjih godina dobijaju na značaju i ostvaruju široku i raznovrsnu upotrebu. Cenom su pristupačni koliko i obični kućni aparati, a potrebni su domu ili poslovnoj prostoriji koliko i svaki od tih aparata! Možda i potrebniji, jer je sigurnost imovine prva stavka pri opremanju svakog doma.

Mi odgovaramo zahtevima kompanija i pojedinaca za jednostavnim za korišćenje, ali vrhunskim sistemima tehničke zaštite, kao što su: protivpožarni sistemi, kontrola pristupa pojedincima, protivprovalni sistemi i interfonski sistemi. Uz našu ponudu sigurnosnih sistema, kao i kompletnu pomoć pri ugradnji sistema, koju obavljaju višegodišnji stručnjaci, možete mirno spavati i pustiti nas da brinemo o bezbednosti Vaše imovine.

Interfonski sistemi

U zavisnosti od potrebe klijenata nudimo širok izbor interfonskih sistema i sve prateće opreme. Od klasičnih audio sistema, sve do naprednih video IP sistema koji se mogu integrisati sa sistemom pametnih kuća, Vaše je samo da odaberete modele koji najviše odgovaraju Vašim potrebama. Nudimo sisteme za apartmane i vile, bežične interfone, kao i TCP/IP video interfone. Sa ponosom predstavljamo i ekskluzivne modele interfona na Android platformi!