Imate pitanje za nas?

H.264 FULL HD IP BOX CAMERA

VP-IP-B300POE

H.264 & M-JPEG COMPRESSION
DUAL STREAMING
WIRELESS 802.11 B/G/N SUPPORT (OPTIONAL)
DC 12V / POE2-WAY AUDIO
BUILT-IN MICROPHONEATV OUT S
UPPORTMICRO SD CARD SLOT

Ova box kamera predstavlja kompletno rešenje za IP video nadzor jer pored slike visoke rezolucije poseduje i mikrofon, tako da ne samo da zvuk šalje zajedno sa slikom na mrežnu memoriju već pruža sliku sa zvukom i za monitoring uživo. Izuzetno važna prednost ove kamere je to što joj nije potreban izvor struje jer se napaja direktno preko internet kabla.

Rezolucija je Full HD pri brzini od 30 fps ili čak 2032×1536 pri brzini od 12 fps. Senzor je snage 3Mpx, progresivni, što daje nekoliko puta oštriju sliku od običnih kamera za video nadzor (koje nisu IP ili HD-SDI). Video kompresija je H264 ili MJPG, tako da možete možete birati između ova dva standarda zavisno od brzine vaše mreže, prvi za brže mreže a drugi za malo sporije. Poseduje privacy masking tehnologiju za zacrnjivanje delova slike koje ne želite da snimate i motion detector tehnologiju za početak snimanja ako detektuje pokret na tri sektora u svom polju snimanja.

Scene koje kamere snimaju možete uživo gledati iz bilo kog internet browser-a. Kamera poseduje i slot za SD karticu, ako već ne posedujete mrežni snimač, a memorija na kartici može se koristiti i kao backup. Takođe je tu i BNC video output. Poseduje i alarm, koji se aktivira ako neko pokuša da deaktivira kameru.