Imate pitanje za nas?

H.264 FULL HD WDR MINI IP DOME

VP-IP-MD300

H.264 & M-JPEG COMPRESSION
DUAL STREAMING
WIRELESS 802.11 B/G/N SUPPORT (OPTIONAL)
DC 12V / POEDIGITAL I/O
MICRO SD CARD SLOT

Jedna od veoma popularnih dome IP kamera jer je malih dimenzija i veoma dobro snima u mraku. Za njene dobre performanse u uslovima smanjene vidljivosti zaslužna je, pre svega, WDR (wide dynamic range) tehnologija, koja omogućava da kamera prepozna linije koje su u senkama ili u sredini koja je mračnija od ostatka scene. Takođe, kamera ima veoma visoku osetljivost, tako da joj je dovoljno svetlo od samo 0.3 Lux. Kamera se može ručno ili automatski prebacivati iz dnevnog u noćni mod.

Rezolucija je Full HD pri brzini od 30 fps ili čak 2032×1536 pri brzini od 12 fps. Senzor je snage 3.1Mpx, progresivni, što daje nekoliko puta oštriju sliku od običnih kamera za video nadzor (koje nisu IP ili HD-SDI). Video kompresija je H264 ili MJPG, tako da možete možete birati između ova dva standarda zavisno od brzine vaše mreže, prvi za brže mreže a drugi za malo sporije. Poseduje privacy masking tehnologiju za zacrnjivanje delova slike koje ne želite da snimate i motion detector tehnologiju za početak snimanja ako detektuje pokret na tri sektora u svom polju snimanja. Scene koje kamere snimaju možete uživo gledati iz bilo kog internet browser-a. Kamera poseduje i slot za SD karticu, ako već ne posedujete mrežni snimač, a memorija na kartici može se koristiti i kao backup.

Za razliku od većine kamera, koje često ne mogu da snimaju kada tempertura padne ispod nule, MD300 funkcioniše na temperaturama do -10°C.