Imate pitanje za nas?

HD-SDI BULLET CAMERA

VP-HD-BX200

2.1 MEGAPIXEL SONY
1080@25FPS
WDR
LENS CS MOUNT

Standardna CCTV kamera nove generacije, ovaj model snima u Full HD ili HD kvalitetu i poseduje veliki broj naprednih tehnologija. Pre svega, podržava RS485 protokol, konkretno PELCO-D, tako da može da radi kao pan-tilt-zoom kamera, za daljinsko upravljanje uz pomoć motora.

Opremljena je progresivnim CMOS senzorom snage 2.2Mpx, koji snima brzinom od 25 ili 30 frejmova u sekundi. Daje kvalitetne snimke čak i kada ima nedovoljno svetla, budući da je donji prag osetljivosti 0.5 Lux za boje i 0.3 Lux za crno i belo, uz automatic gain control. Poseduje i digitalnu wide dynamic range kontrolu, koja daje rezulate vrlo slične autohtonom WDR čipu. Moguće je podešavati signal-noise odnos i osetljivost, a digitalni zum uveličava sliku do osam puta. Balans belog svetla i oštrina se podešavaju kao na ručnim kamerama. Omogućava privacy zone i može se aktivirati na pokret u jednoj zoni.

Za razliku od većine kamera, koje često ne mogu da snimaju kada tempertura padne ispod nule, BX200 funkcioniše na temperaturama do -10°C. Poseduje i alarm, koji se aktivira ako neko pokuša da deaktivira kameru, kao i BNC konekciju za povezivanje sa televizorima. Ako želite da apgrejdujete vašu kameru, na BX200 model moguće je montirati dodatne objektive, koje Macchina takođe nudi.