KONAČNO U SRBIJI IZNAJMLJIVANJE BEZBEDNOSNIH SISTEMA PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA

May 30, 2016

pr-maccnina-group-1464597563-917851

Kompanija Macchina Security doo uvrstila je u svoju ponudu pakete sigurnosnih sistema po neverovatno niskim cenama. Ljudi se sve manje osećaju bezbedno  zbog  povećanja stope kriminala, krađa, vandalizma, terorizma  I mnogih drugih neplaniranih događaja.Obzirom da  svake godine raste potreba za bezbednosnim sistemima,  uveliko u svetu korisnici  ne kupuju alarmne I sisteme video nadzora, već ih rentiraju.

 

Nudimo Vam upravo opciju rentiranja  sistema sa kompletnom podrškom.

Usluga iznajmljivanja sistema pruža velike povoljnosti gde je pored same opreme obuhvaćeno mesečno odražavanje sistema , 24h monitoring željenog objekta u našem monitoring centru, kao i praćenje rada sistema pri čemu je korisnik siguran u ispravnost opreme  I status alarmnih stanja.

U slučaju incidentne situacije, ne morate sami  da se suočavate sa opasnošću , već na teren izlazi profesionalna ekipa fizičkog obezbeđenja. Oni su odgovorni za Vašu I bezbednost  Vaše imovine.

pr-maccnina-group-1464597563-917853

 

Konačno u Srbiji takve pakete je uvela najveća kompanije Macchina Security doo , koja na našm tržištu posluje preko 20godina, a sa svojom poslovnom jedinicom SAS MONITORING, koja Vam nudi veliki spektar proizvoda I usluga:

pr-maccnina-group-1464597563-917847

ALARMNI SISTEMI po promotivnim cenama za samo 9,99eur mesečno.

Alarmni sistem podrazumeva kompletnu opremu sa centralnom jedinicom, šifratorom, akumulatorom, trafoom, 3 senzora pokreta, unutrašnjom sirenom I ugradnjom, sa opcijom paljenja I gašenja preko mobilnih telefona.

pr-maccnina-group-1464597563-917845

SISTEMI VIDEO NADZORA sa kompletnim snimanjem ili kod korisnika ili u našem centru putem Cloud-a od samo 19,99eur mesečno.

Sistemi sadrže kamere visoke full HD rezolucije , broj kamera je neograničen,  paketi su prilagođeni privatnim I pravnim licima, u skladu sa Vašim potrebama. Takođe I ono najvažnje, omogućeno je  praćenje kamera putem mobilnih telefona sa svih krajeva sveta.