SIGURNOSNI SISTEMI

Sveobuhvatni sigurnosni sistemi poslednjih godina dobijaju na značaju i ostvaruju široku i raznovrsnu upotrebu. Cenom su pristupačni koliko i obični kućni aparati, a potrebni su domu ili poslovnoj prostoriji koliko i svaki od tih aparata! Možda i potrebniji, jer je sigurnost imovine prva stavka pri opremanju svakog doma.

Mi odgovaramo zahtevima kompanija i pojedinaca za jednostavnim za korišćenje, ali vrhunskim sistemima tehničke zaštite, kao što su: protivpožarni sistemi, kontrola pristupa pojedincima, protivprovalni sistemi i interfonski sistemi. Uz našu ponudu sigurnosnih sistema, kao i kompletnu pomoć pri ugradnji sistema, koju obavljaju višegodišnji stručnjaci, možete mirno spavati i pustiti nas da brinemo o bezbednosti Vaše imovine.

Kontrola pristupa

Za jednostavnu kontrolu kretanja pojedinaca, sprečavanje neželjenh ulazaka i radnji, kao i jednostavnu evidenciju zaposlenih i vozila, tu su naši sistemi za kontrolu pristupa. S obzirom na značaj ovih sistema, oni predstavljaju ulaganje u poslovanje, ne trošak kompanije.

Sistemi za kontrolu pristupa dozvoljavaju pristup autorizovanim osobama na osnovu otiska prsta, šifre, beskontaktne kartice ili kombinacijom ovih opcija. Sistemi za kontrolu vozila evidentiraju ulaske/izlaske vozila iz garaže, tako da u svakom trenutku možete znati gde su Vam vozila. Svi sistemi imaju mogućnost umrežavanja čime omogućavaju kontrolu više objekata istovremeno. Sistem evidencije radnog vremena omogućava tačnu evidenciju rada zaposlenih očitavanjem vremena ulaska i izlaska sa posla.