MULTIMEDIJSKI SISTEMI

Kompletni audio/video sistemi namenjeni prvenstveno poslovnim prostorijama koje su dizajnirane da prime veliki broj ljudi, mada se mogu koristiti i u privatnim prostorijama, za one koji žele oštru sliku i savršen zvuk. Velike kompanije, tržni centri, hoteli ne mogu da zamisle poslovanje bez savremenih multimedijalnih rešenja, koja su u svetu postala standard. U našem portfoliju možete naći najsavremeniju opremu za sve multimedijske sisteme, a posebno izdvajamo opremu za konferencijske sale, projektore, platna, digital signage sisteme i kompletnu hotelsku multimediju.

Konferencijski sistemi

Moderno poslovanje nametnulo je drugačija pravila komunikacije među kolegama, kao i postojećim i budućim partnerima u poslu, naročito ako se radi o kompanijama sa predstavništvima i kancelarijama u više gradova, ili čak u različitim državama. Audio-video konferencijski sistemi omogućavaju i olakšavaju svakodnevnu komunikaciju sa kolegama i partnerima sa udaljenih lokacija, tako da se potreba za službenim putovanjima i visoki troškovi koji prate ova putovanja svode na minimum, a u nekim slučajevima i eliminišu.

PROJEKTORI I PLATNA

Jedno od osnovnih sredstava komunikacije u poslovanju postale su multimedijalne prezentacije, koje pružaju mogućnost predstavljanja ideja, poslovnih planova i slično, na veoma zanimljiv i živopisan način. Jednostavno povezivanje i korišćenje su najveći razlog zbog kojeg su projektori poslednjih godina postali neophodan deo kancelarijske opreme u svim ozbiljnim kompanijama. Naravno, projektori i platna su dostupni i klijentima koji žele da naprave kućni bioskop, ili iz drugih razloga koriste i u domu ovu multimedijalnu opremu.

Digital signage

Digital signage poslednjih godina postaje sve prisutniji način objavljivanja informacija na javnim mestima. Ovaj sistem omogućava da važne poruke i informacije budu vidljive velikom broju ljudi, čak i na otvorenom, na zabavan i interaktivan način. Digital signage sistemi objavljuju ovaj sadržaj, bilo putem velikih ekrana (videowall) ili specijalizovanih ekrana, interaktivnih ili ne. U osnovi se najčešće primenjuje u prikazivanju reklamnih sadržaja na javnim mestima, ali i za prikazivanje korisnih informacija, vesti i slično. Dolazi i do povećanja zadovoljstva korisnika, jer važne poruke i informacije dolaze do njih jednostavno i nenapadno.

Hotelska multimedija

Svetski hoteli ne mogu da zamisle svoje poslovanje bez modernih tehnoloških rešenja, a jedno od njih je i multimedijalni sistem. Najsavremenija multimedija za hotele koja obuhvata kompletnu opremu koja garantuje da od hotelske sobe ili prostorije napravi posebno mesto za multimedijalno uživanje – uživanje svih čula! Ulaganjem u savremen i pouzdan multimedijalni sistem za Vaš hotel, dobijate pouzdanost i sigurnost, kao i veće zadovoljstvo i lojalnost gostiju.

AMBIJENTALNO OZVUČENJE

Kompletni audio sistemi namenjeni prvenstveno poslovnim prostorijama koje su dizajnirane da prime veliki broj ljudi, mada se mogu koristiti i u privatnim prostorijama, stvoreni kako bi Vašoj imovini pružili savršeno zvučno rešenje. Velike kompanije, tržni centri, hoteli ne mogu da zamisle poslovanje bez ovakvih savremenih multimedijalnih rešenja, koja su u svetu postala standard.

Ambijentalno ozvučenje će oplemeniti svaki poslovni ili stambeni prostor. Ovakvo rešenje je najprikladnije za mesta u kojima je velika količina ljudi koji dnevno prolaze, kao što su veći prodajni centri ili hotelske sale, ali se zbog bolje raspoređenosti zvučnika koristi i u ostalim većim prostorima. Našom ponudom su obuhvaćeni svi elementi potrebni za kvalitetnu instalaciju ovog audio sistema: pojačala, atenuatori, zvučnici, miksete, mikrofoni, ugradne maske. Pored ambijentalnog ozvučenja namenjenog poslovnih prostorijama, predstavljamo Vam i sistem ambijetalnog visokokvalitetno ozvučenja stambenog prostora sa opcijama višekanalne distribucije zvuka i daljinskom kontrolom, za jednostavno rukovanje.