O MACCHINA GROUP

Macchina Group je kompanija koja pruža sve usluge u oblastima video nadzora, sigurnosnih sistema, multimedija, telekomunikacija i drugih delatnosti.  Našu grupaciju čine četiri firme, svaka stručnjak i inovator u svojoj oblasti.

-Macchina Security

-Security Shop

- SAS Monitoring

-EuroFacilities

Macchina Security je davne 1994. godine u Beogradu počela kao servis za ugradnju auto alarma i opreme za automobile. Prvenstveno zahvaljujući kvalitetu proizvoda i usluga, Macchina veoma brzo postaje tržišni lider u ovoj oblasti. Ponosimo se time što se uvek trudimo da osluškujemo zahteve tržišta – iz tog razloga smo odlučili da razvijemo sopstveni inženjering i proširimo delatnost.

Danas smo jedna od vodećih kompanija u regionu u oblasti projektovanja i implementacije sigurnosnih i telekomunikacionih sistema. Više od 50 zaposlenih i vozni park sa više od 20 vozila spremno odgovara na sve zahteve korisnika. Možemo se pohvaliti brojem od preko 20.000 zadovoljnih klijenata kojima je Sektor tehničke podrške na raspolaganju 24 sata.

Oprema vrhunskih svetskih proizvođača udružena sa znanjem i iskustvom naših stručnjaka garancija su kvaliteta. Sa ponosom ističemo da na naše usluge dajemo doživotnu garanciju.

Sas Monitoring  je jedina kompanija na našem tržištu koja se bavi iznajmljivanjem sistema video nadzora, alarmnih sistema i sistema za praćenje vozila.  Velika prednost je što nema nikakvih inicijalnih plaćanja, a u cenu mesečnog paušala uključeno je 24h praćenja i održavanja opreme, kao i izlazak ekipe za fizičko obezbeđenje po potrebi. SAS monitoring centar je na raspolaganju 24 sata dnevno, 365 dana u godini!

Security Shop je kompanija koja je usko specijalizovana za oblast tehničke sigurnosti. U pitanju su uvoznici i distributeri sigurnosne opreme renomiranih proizvođača: Crow (alarmni sistemi), VisionPro (video nadzor, kontrola pristupa, pametne kuće), Elkron (dojava požara).

EuroFacilities je kompanija čija je osnovna delatnost upravljanje objektima što podrazumeva profesionalno održavanje higijene, fizičko-tehničko obezbeđenje i tehničko održavanje poslovnih i stambenih objekata. Klijentima nudimo profesionalnu, kvalitetnu i povoljnu uslugu. Primenom savremenih sredstava usklađenih sa najvišim standardima i angažovanjem visoko obučene radne snage, u mogućnosti smo da efikasno i kvalitetno odgovorimo na sve zahteve klijenata.

Macchina Group – Vaše zadovoljstvo je naš imperativ!