Politika integrisanog sistema menadžmenta

Osnovna delatnost firme Macchina Security d.o.o. je razvoj, projektovanje, montaža i održavanje sigurnosnih i telekomunikacionih sistema.
Naš osnovni cilj je da svoje klijente i poslovne partnere uverimo da prema informacijama postupamo odgovorno i da se one koriste profesionalno i sigurno. U tom duhu najviše rukovodstvo firme donelo je odluku o uspostavljanju, primenjivanju i stalnom unapređenju integrisanog sistema upravljanja prema zahtevima ISO 9001:2008 , ISO 27001:2013, ISO14001 & OHSAS18001.
Da bismo osvojili poverenje klijenata, stojimo im na raspolaganju 365 dana u godini. Na raspolaganju su im naši zaposleni i njihova stručna iskustva pri definisanju optimalnih poslovnih rešenja, stručno vođenje projekata i pouzdanu tehničku podršku.
Osoblje Macchina Security d.o.o. uvereno je da samo poverenje kupaca i orijentacija ka poboljšanju poslovnih rezultata stvaraju partnerske odnose i održivost poslovanja na duži vremenski rok. Bez međusobnog poverenja i lojalnosti naših zaposlenih nema ni uspeha. Naši zaposleni su naša osnovna snaga, pa stoga i stalno ulaganje u njihovo stručno usavršavanje predstavlja naš strateški cilj.
U cilju stalnog razvoja kompanije, svi zaposleni su se obavezali da će u potpunosti:
• poštovati zahteve i potrebe klijenata,
• koristiti i pridržavati se dokumentacije integrisanog sistema upravljanja,
• ispuniti zahteve zakona i zakonskih propisa, kao i ugovorne obaveze sa poslovnim partnerima,
• zaštititi informacije od neovlašćenog pristupa istim bilo slučajnim ili namernim aktivnostima, kao i zaštita integriteta informacija,
• razmotriti, istražiti i dokumentovati sve povrede sigurnog rukovanja informacija

Upoznavanjem svih zaposlenih sa definisanom Politikom integrisanog sistema upravljanja, ukazujemo na važnost primene i konstantno unapređivanje našeg poslovanja.