RAMPE I PARKING SISTEMI

Bilo da imate kuću sa dvorištem, vilu, rezidenciju, letnjikovac, auto servis, prodavnicu automobila, hotel, bavite se uslugama parkiranja ili vam je u garaži potreban još jedno parking mesto, Macchina Group nudi Vam i rešenje za česti problem parkiranja u gradu na jednostavan i organizovan način. U našoj ponudi se nalaze kompletni parking sistemi za daljinsko upravljanje i naplatu parkiranja na otvorenim i zatvorenim parking sistemima, uz automatizovanu kontrolu ulazaka i izlazaka vozila.

Parking sistemi i rampe omogućavaju centralizovano daljinsko upravljanje, bolju kontrolu u veću efikasnost, koja najviše pogoduje poslovnim sistemima. Pored toga, automatske rampe za parkiranje pogodne su za svakodnevnu upotrebu i odličan su izbor kao sistem zaštite same garaže ili parkinga. Odlikuju se bezbednim podizanjem i spuštanjem prilikom svakog manevra.

Sistemi povezuju sve potrebne komponente kako bi Vaš parking ili garaža (otvoreni ili zatvoreni) bio prema savremenim standardima: rampe za svakodnevnu upotrebu, predviđenu za veliki broj otvaranja, kapije, indikatori koji u realnom vremenu pokazuju broj slobodnih mesta, table sa obaveštenjima za korisnike, kao i poslovni softver. Macchina Group pruža Vam kompletno projektovanje i izradu rampi i parking sistema, kao i održavanje i tehničku podršku za sve moguće probleme i pitanja.