VIDEO NADZOR

 Video nadzor, kamere za video nadzor

Video nadzor kao oblast u današnje vreme doživljava pravu ekspanziju zahvaljujući brojnim mogućnostima direktnog nadgledanja, snimanja i pregleda snimljenih situacija.

Oprema za video nadzor obezbeđuje sigurnost, bolju kontrolu, kao i prevenciju zabranjenih aktivnosti.

Sistemi za video nadzor imaju veliku primenu, kako u poslovnim objektima, gde su praktično obavezni, tako i u privatnim objektima, za sve koji žele da se osećaju potpuno bezbedno u svom domu.

AKTIVNA ZAŠTITA

Pored zaštite, sistemi za video nadzor pružaju i mogućnost kontrole zaposlenih u poslovnim objektima ili uočavanje neželjenih posetilaca ili ponašanja. Ak¬tivna zaštita podrazumeva da, ukoliko dođe do nedozvoljene radnje, postoji video zapis kao dokazni materijal.

Macchina Group nudi Vam rešenje za sve vrste nadzora:

- Video analitika

- Javni video nadzor

- Video nadzor gradova

- Video nadzor za maloprodaje

- Video nadzor za tržne centre

OPREMA ZA VIDEO NADZOR

U zavisnosti od potrebe korisnika, sistemi za video nadzor moraju zadovoljiti osnovne uslove pouzdanosti, sigurnosti i tačnosti.

Oprema za video nadzor renomiranih svetskih prozvođača – kompanija VisionPro, Panasonic, UTC, itd – ispuniće i najveća očekivanja najzahtevnijih korisnika. U ponudi možete naći kompletan asortiman spoljašnjih kamera, unutrašnjih kamera, skrivenih, mini i dr. kamera, video rekordera i digitalnih video rekordera, kao i prateće opreme za video nadzor. Kako bismo zadovoljili potrebe klijenata za visokom rezolucijom slike i kvalitetnom kompresijom, pored analognih sistema nudimo HD-SDI i IP sisteme video nadzora (rezolucija slike od 5MP). Pored vrhunske opreme, naš tim vrhunskih stručnjaka će projektovati idealno rešenje u skla¬du sa Vašim željama i potrebama.

Video nadzor - Najpovoljniji paketi usluga nadzora

Usluge nadzora i video nadzora sa napretkom tehnologije postaju sve povoljnije, a kako bi klijente dodatno motivisali da uvedu ove sisteme u svoj životni, prodajni i radni prostor kreirali smo tri standardna paketa usluga sa cenom na mesečnom nivou već od 19 evra. Ovo malo ulaganje može da vas zaštiti od potencijalno ogromnih gubitaka, a ako želite da u sistem nadzora bude uključen veći broj kamera nego u tri navedena modela, cene će takođe biti vrlo povoljne.

Paket 1 – Video nadzor Basic

29€

mesečno

Usluga obuhvata:

DVR snimač 4CH

2 unutrašnje kamere

Hard disk 500GB
Kablovska instalacija
Montaža opreme

Paket 2 – Video nadzor Advanced

39€

mesečno

Usluga obuhvata:

DVR snimač 4CH

3 unutrašnje, 1 spoljašnja kamera

Hard disk od 500GB
Kablovska instalacija
Montaža opreme

Paket 3 – Alarmni sistem

19€

mesečno

Usluga obuhvata:

Alarmna centrala

Detektor pokreta 3 kom

Led šifrator
Unutrašnja sirena
24h monitoring